- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta reteta de tarta cu conopida este delicioasa, rapida si foarte gustoasa. daca este servita rece tarta cu conopida este mult mai gustoasa...
Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 1 conopida mare sau 2 conopide mici
- 8 bucati de file de ansoa sarat
- 9 oua batute
- 1 bagheta
- 35 gr faina
- 40 gr branza rasa de capra
- 150 gr branza nematurata, alba, tare, de oaie
Instructiuni de preparare
- Farami?a?i miezul baghetei (umpleti jumatate de ceasca). Intr-o incalziti 2 linguri de ulei pana ce acesta se infierbanta, adaugati conopida si bucatile de ansoa si gatiti inabusit pana ce conopida se inmoaie fara a se faramita - aproximativ 15 minute.
- Luati de pe foc si lasati sa se raceasca pu?in. Amestecati conopida cu ouale, pesmetul, faina si branza de capra. Incalziti doua linguri de ulei in tigaie si adaugati treptat cate o lingura plina din amestecul obtinut anterior.
- Prajiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana cand bucatile devin aurii.
- Cand sunt gata puneti-le pe un prosop de bucatarie si serviti cu branza de oaie rasa deasupra.