Tarta cu pere- varianta2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cu pere este un desert aromat, minunat, pe care cu siguranta il veti indragi. Datorita aromei delicate a perelor, tarta este un adevarat deliciu!

Ingrediente

    • 1 pachet aluat foitaj
    • 4 pere mari
    • 3 plicuri zahar vanilat
    • 300 gr inghetata de vanilie
    • 150 gr zahar
    • 100 gr unt

Instructiuni de preparare

  1. Curata perele de coaja, apoi feliaza-le pe lung astfel incat sa se vada semintele.
  2. Se pune untul la topit intr-o tigaie, se toarna zaharul tos, apoi se glaseaza feliile de para 4 minute, pana devin aurii.
  3. Din aluatul de foitaj se decupeaza dreptunghiuri de marime potrivita. Impatureste capetele, apoi pune cate 4 felii de pere glasate in interior. Se baga tava la cuptor pentru 20 de minute, apoi se servesc alaturi de cupe de inghetata rece.

Recomandari

Tarte