- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cheesecake visine fara coacere este un desert usor de preparat si la indemana oricui, mai ales cand doriti un desert racoritor si energizant.
Ingrediente
PENTRU BAZA:
- 250 gr biscuiti graham sau digestivi faramitati
- 50 gr margarina, la temperatura camerei
- 50 gr zahar
PENTRU UMPLUTURA:
- 250 gr crema de branza
- 150 gr zahar pudra
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 200 ml frisca lichida
- 400 gr dulceata de visine
Instructiuni de preparare
- Amestecati biscuitii faramitati cu margarina si zaharul, framantand bine de tot, apoi asezati-l intr-o forma de tort cu marginile inalte si detasabile. Presati cu podul palmei astfel incat se se aseze unifrom peste tot, apoi bagati tava la frigider pana preparati umplutura.
- Intre timp, mixati crema de branza cu zaharul, esenta de vanilie pana se omogenizeaza, apoi adaugati frisca batuta spuma, amestecand usor cu o spatula. Repartizati crema in forma, peste blatul de biscuiti, nivelati usor, apoi introduceti tortul la frigider pentru cel putin 4 ore.
- Cu 30 de minute inainte de servire intindeti peste crema dulceata si bagati prajitura la congelator, dar sa nu o lasati mai mult de jumatate de ora.