Tort de biscuiti-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Acest tort de biscuiti nu numai ca este foarte gustos dar se prepara usor si e foarte economic.

Ingrediente

    • 500 gr biscuiti
    • 3 linguri mari cu cafea
    • 3 linguri cu zahar
    • 200 ml apa
    • 150 ml lichior de cirese sau lichior de bere
    • 2 banane
    • frisca

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Folosesti o forma de tort cu margini inalte. Asezi pe toata suprafata formei un rand de biscuiti pe care i-ai inmuiat cateva secunde in cafea fierbinte facuta la ibric (1 cana cu apa, 3 linguri cu zahar, 3 linguri cu cafea) si strecurata prin tifon.
  2. Cureti bananele, le terciuiesti cu furculita, amesteci cu o lingura plina cu lichior si intinzi pasta pe biscuiti. Asezi alt rand de biscuiti trecuti prin cafea si-i acoperi cu pasta de banane. Inchei cu biscuitii ramasi, torni peste ei lichior de cirese sau de bere, decorezi cu 200 gr de frisca.
    Tii tortul la rece macar 2 ore, servesti taiat felii in raza.

Recomandari

Torturi