- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tortul cu fructe rapid este o varianta ideala pentru acele momente cand se anunta invitati la masa pe care doriti sa ii surprindeti cu un desert delicios. Fructele folosite si decorul tin strict de imaginatia fiecaruia.
Ingrediente
- 1 blat de tort
- 2 litri lapte
- 100 gr stafide
- 2 portocale
- 10 linguri zahar
- 5 plicuri praf de budinca de cacao
- 4 kiwi
- 50 gr fulgi de nuca de cocos
- 3 linguri apa
Instructiuni de preparare
- Tai blatul in trei foi si asezi prima foaie pe un platou. Inmoi blatul cu un sirop preparat din 3linguri de zahar si 3 de apa.
- Separat, pui intr-o oala plicut\rile de budinca, restul de zahar si laptele, apoi lasi la fiert amestecand continuu.Cand incepe sa se ingroasa se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca.
- Pui primul strat de budinca peste primul blat, asezi cateva bucatele de kiwi si de portocale, stafide si nuca de cocos. Procedezi la fel si cu a doua foaie de blat. Pui si a treia foaie de blat, asezi restul de budinca si fructe si presari tortul cu nuca de cocos.
- Tortul cu fructe se da la frigider 2-3 ore apoi se poate felia si servi.