Tort de biscuiti- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desi pare un tort simplu, tortul de biscuiti este delicios si foarte aromat.

Ingrediente

    • 300 gr unt
    • 50 gr cacao
    • 75 ml lapte
    • 2 galbenusuri
    • 30 lingurite zahar pudra
    • miez de nuca
    • rom
    • biscuiti simpli

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca untul cu 15 lingurite de zahar si cu galbenusurile. Se dizolva cacaua in lapte cu 10 lingurte de zahar si se fierb la foc mic pana s eingroasa bine. Se lasa cacaua sa se racoreasca si, cand este abia calduta, se incorporeaza cate putin din compozitia de unt , si la final se adauga nucile prajite si tocate.
  2. Se inmoaie biscuitii in late indulcit si se pun randuri randuri alternand cu crema, pana se formeaza un tort. Se pune deasupra spuma formata din albusuri si 5 lingurite de zahar pudra.
  3. Tortul de biscuiti se baga la frigider oana a doua zi cand se poate portiona si servi.

Recomandari

Torturi