- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Desi pare un tort simplu, tortul de biscuiti este delicios si foarte aromat.
Ingrediente
- 300 gr unt
- 50 gr cacao
- 75 ml lapte
- 2 galbenusuri
- 30 lingurite zahar pudra
- miez de nuca
- rom
- biscuiti simpli
Instructiuni de preparare
- Se freaca untul cu 15 lingurite de zahar si cu galbenusurile. Se dizolva cacaua in lapte cu 10 lingurte de zahar si se fierb la foc mic pana s eingroasa bine. Se lasa cacaua sa se racoreasca si, cand este abia calduta, se incorporeaza cate putin din compozitia de unt , si la final se adauga nucile prajite si tocate.
- Se inmoaie biscuitii in late indulcit si se pun randuri randuri alternand cu crema, pana se formeaza un tort. Se pune deasupra spuma formata din albusuri si 5 lingurite de zahar pudra.
- Tortul de biscuiti se baga la frigider oana a doua zi cand se poate portiona si servi.