Retete de Conserve si Muraturi
Gogosarii in sos de rosii nu trebuie sa lipseasca din camara niciunei gospodine.
Gogosarii murati nu trebuie sa lipseasca din camara nici unei gospodine.
Harbuji murati sunt acele muraturi asortate delicioase si foarte usor de preparat, numai bune alaturi de feluri scazute de mancare.
Magiunul este un preparat de toamna pe care il puteti pastra in camara chiar si 2 ani.
Marmelada de visine este un aperitiv dulce de iarna, care se prepara din visine coapte, carnoase si foarte aromate.
Salata de iarna este de fapt o salata de muraturi asortate, pe care o puteti servi caatare sau ca garnitura la un fel principal.
Zacusca cu dovlecei este un preparat foarte bun, pe care il puteti servi iarna pe tartine la micul dejun sau la gustare.
Zarzavatul pentru ciorbe trebuie sa existe in orice camara, pentru ca iarna nu se gasesc multe legume pentru a prepara o ciorba gustoasa.
Compotul de cirese sau visine este un deliciu in zilele de iarna cand ducem dorul fructelor si legumelor de vara.
Ciupercile murate sunt delicioase iarna atat la prepararea mancarii cat si in salate sau la garnitura.