Borsul cu carne de porc este un bors satios si aromat, pe care il puteti prepara atat iarna, cat si in anotimpul cald.
Borsul cu carne de porc afumata este un bors aromat, foarte gustos si satios,perfect in orice ocazie.
Borsul cu carne de porc si tarhon este un bors specific iernii, atunci cand nu se gasesc multe legume proaspete, si la care putem folosi cu succes zarzavatul facut in casa.
Borsul cu carne de pui si fasole verde este mult mai aromat si gustos daca puteti folosi pasare de curte.
Borsul din maruntaie de pasare trebuie sa il incercati si dvs deoarece este satios, aromat si apetisant!
Borsul cu perisoare este un bors foarte gustos si aromat, fiind un preparat foarte indragit de copii.
Sunt multe retete de bors de peste. Noi va oferim reteta rapida pentru un bors de peste aromat, gustos si satios.
Borsul de sfecla cu carne este un bors oltenesc foarte gustos si aromat , pe care merita sa il incercati.
Zupa ardeleneasca este un bors aromat, care se preparara mai ales iarna deoarece are un continut caloric ridicat si este foarte satioasa.
Ciorba cu carnati afumati este o ciorba rapida, pe care o puteti prepara ori de cate ori doriri sa preparati o ciorba deosebita cu care sa ii surprindeti pe cei dargi.