Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Ciorba de burta este o ciorba traditionala, usor de preparat si foarte gustoasa.
Ciorba de peste cu leustean proaspat este o ciorba pescareasca, foarte gustoasa si aromata.
Ciorba norvegiana este o ciorba de peste foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Ciorba de peste o puteti prepara folosind de fiecare data alt fel de peste, astfel aroma si gustul vor fi usor diferite.
Borsul de crap este un bors pescaresc foarte aromat, gustos si sanatos.
Borsul de peste trebuie sa il incercati, mai ales ca este mai aromat si gustos daca il serviti rece in zilele caniculare de vara.
Ciorba fina de peste este o ciorba indragita de copii, deoarece este gustoasa, fina si apetisanta.
Saramura de caras este un preparat care nu trebuie ratat daca aveti ocazia sa ajungeti in Delta Dunarii, unde peste este gustos si proaspat.
Saramura de ciortan etse o saramura rapida, gustoasa si foarte satioasa daca o serviti imediat dua ce ati preparat-o.
Traditionala supa rece spaniola gazpacho si in combinatie cu fructele de mare ofera un preparat inedit, usor de facut si perfect de savurat in zilele toride de vara.