Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Ciorba de ciuperci este foarte buna si are un gust special si aromat. Aceasta supa are avantajul ca este satioasa si se poate servi chiar si rece, in zilele de vara.
Borsul moldovenesc cu gaina si cu taitei este un bors aromat si gustos, pe care il puteti prepara chiar si cu carne de pui sau curcan
Borsul cu perisoare de peste este un bors aromat si foarte satios, pe care il puteti prepara cu orice fel de peste .
Borul de hribi este un preparat ardelenesc foarte gustos, pe care il puteti incerca in zilele de post.
Borsul moldovenesc este un bors foaret bun si gutos, iar gaina ii ofera un gust deplin si savuros.
Ciorba ardeleneasca de perisoare este o ciorba satioasa si gustoasa, numai buna la masa de pranz.
Ciorba de bucatele este de fapt o delicioasa ciorba de legume cu carne, de vita sau porc, in functie de preferinte.
Ciorba de burta este un preparat romanesc autentic, foarte gustoasa si aromata.
Ciorba de cartofi este o ciorba taraneasca foarte satioasa si gustoasa.
Ciorba de cartofi cu sos romanesc este o ciorba gustoasa, aromata si usor de preparat.