Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Ciorba de ciuperci- varianta 2

Ciorba de ciuperci este foarte buna si are un gust special si aromat. Aceasta supa are avantajul ca este satioasa si se poate servi chiar si rece, in zilele de vara.

30 min
4 servings

Bors moldovenesc cu gaina si cu taitei

Borsul moldovenesc cu gaina si cu taitei este un bors aromat si gustos, pe care il puteti prepara chiar si cu carne de pui sau curcan

30 min
4 servings

Bors cu perisoare de peste

Borsul cu perisoare de peste este un bors aromat si foarte satios, pe care il puteti prepara cu orice fel de peste .

30 min
4 servings

Bors de hribi

Borul de hribi este un preparat ardelenesc foarte gustos, pe care il puteti incerca in zilele de post.

30 min
4 servings

Bors moldovenesc

Borsul moldovenesc este un bors foaret bun si gutos, iar gaina ii ofera un gust deplin si savuros.

30 min
4 servings

Ciorba ardeleneasca de perisoare

Ciorba ardeleneasca de perisoare este o ciorba satioasa si gustoasa, numai buna la masa de pranz.

30 min
4 servings

Ciorba de bucatele

Ciorba de bucatele este de fapt o delicioasa ciorba de legume cu carne, de vita sau porc, in functie de preferinte.

30 min
4 servings

Ciorba de burta- varianta 3

Ciorba de burta este un preparat romanesc autentic, foarte gustoasa si aromata.

30 min
4 servings

Ciorba de cartofi- varianta 3

Ciorba de cartofi este o ciorba taraneasca foarte satioasa si gustoasa.

30 min
4 servings

Ciorba de cartofi cu sos romanesc

Ciorba de cartofi cu sos romanesc este o ciorba gustoasa, aromata si usor de preparat.

30 min
4 servings