Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Borsul cu carne afumata de porc este un bors foarte gustos si aromat, fiind un preparat perfect in zilele de iarna.
Borsul de carne de pui trebuie sa il preparati si dvs pentru ca este foarte gustos si aromat.
Borsul de gaina cu tocmagei-taitei este un preparat foarte gustos si pe placul tuturor, mai ales al copiilor.
Borsul cu chisca este un preparat moldovenesc specific sarbatorilor de Craciun.
Borsul de perisoare este un bors foarte gustos pe care il puteti prepara in multe combinatii: porc cu vita, poc cu pui sau pui cu vita.
Ciorba de ciocanele de porc este o ciorba foarte satioasa, care se prepara mai ales iarna, in preajma Revelionului.
Ciorba de fasole uscata cu afumatura este un preparat foarte gustos pe care il puteti servi atat cald cat si rece,fiind o mancare care se poate prepara si fara carne.
Ciorba de varza acra cu carnati afumati trebuie sa o preparati si dvs pentru ca are o aroma pe care nu o veti uita, iar gustul este perfect.
Zara moldoveneasca este un preparat foarte gustos care se prepara mai ales in zonele de munte.
Zupa ardeleneasca este o supa foarte gustoasa si aromata, fiind buna atat calda cat si rece.