Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Bors cu carne afumata de porc

Borsul cu carne afumata de porc este un bors foarte gustos si aromat, fiind un preparat perfect in zilele de iarna.

30 min
4 servings

Bors de carne de pui

Borsul de carne de pui trebuie sa il preparati si dvs pentru ca este foarte gustos si aromat.

30 min
4 servings

Bors de gaina cu tocmagei-taitei

Borsul de gaina cu tocmagei-taitei este un preparat foarte gustos si pe placul tuturor, mai ales al copiilor.

30 min
4 servings

Bors cu chisca

Borsul cu chisca este un preparat moldovenesc specific sarbatorilor de Craciun.

30 min
4 servings

Bors de perisoare- varianta 2

Borsul de perisoare este un bors foarte gustos pe care il puteti prepara in multe combinatii: porc cu vita, poc cu pui sau pui cu vita.

30 min
4 servings

Ciorba de ciocanele de porc

Ciorba de ciocanele de porc este o ciorba foarte satioasa, care se prepara mai ales iarna, in preajma Revelionului.

30 min
4 servings

Ciorba de fasole uscata cu afumatura

Ciorba de fasole uscata cu afumatura este un preparat foarte gustos pe care il puteti servi atat cald cat si rece,fiind o mancare care se poate prepara si fara carne.

30 min
4 servings

Ciorba de varza acra cu carnati afumati

Ciorba de varza acra cu carnati afumati trebuie sa o preparati si dvs pentru ca are o aroma pe care nu o veti uita, iar gustul este perfect.

30 min
4 servings

Zara moldoveneasca

Zara moldoveneasca este un preparat foarte gustos care se prepara mai ales in zonele de munte.

30 min
4 servings

Zupa ardeleneasca-supa cu chisatura

Zupa ardeleneasca este o supa foarte gustoasa si aromata, fiind buna atat calda cat si rece.

30 min
4 servings