Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Purcelul de lapte este o delicatesa culinara desavarsita care nu poate lipsi de pe masa la cele mai importante momente din viata dvs.
Rulada de cotlet cu pasta de mici este un preparat pe care il puteti prepara chiar si de Craciun.
Ruloul de pui cu ciuperci si cascaval este un preparat pe care il puteti servi atat cald ca fel principal cat si rece ca aperitiv delicios.
Macroul la gratar este un preparat dietetic si gustos, indicat mai ales in regimurile alimetare.
Puiul umplut cu ciuperci unt si patrunjel este reteta de succes pentru un pranz senzational, gustos si foarte aromat.
Pastravii cu smantana sunt gustosi si aromati, pe care ii puteti servi chiar si la mesele festive.
Frigaruile dobrogene din carne de miel sunt foarte fragede si aromate, numai bune pentru un pranz delicios si satios.
Scrumbia in pergament trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, cu aroma intensa si plina de minerale sanatoase.
Frigaruile din carne de porc nu pot lipsi de la un gratar, ele fiind colarea mesei. Fie ca le preparati ca in reteta sau ca adaugati ardei gras, rezultatul este mereu la fel...delicios!
Frigaruile cu ficat de pasare sunt preferatele copiilor, pentru ca sunt aromate si gustoase.