Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Medalionul de somon in crusta de masline este un preprat usr, gustos, dar care trebuie servit la masa de pranz, fiind un peste foarte gras.
Somonul cu sos pesto de lamaie si dovlecei este un preparat de vara, pe care il puteti prepara la mesele cu multi invitati.
Codul cu mirodenii este un preparat rapid, pentru zilele cand nu aveti mult timp la dispozitie pentru prepararea pranzului.
Pastravul in folie este un preparat clasic, aromat si gustos, pe care il puteti servi atat la masa de pranz cat si la cina.
Fileurile de somon cu orez si sos mediteraneean trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si satioase, bune atat calde cat si reci.
Pastrav la cuptor, umplut cu ardei rosu la grill si cartofi, in sos de vodca este un preparat simplu si de efect pentru ocaziile speciale.
Codul nature cu legume este preparatul perfect pentru copii care nu doresc sa manace peste, dar si pentru adultii care doresc un preparat dietetic, usor si aromat.
Merluciu cu sos de ceapa alba caramelizata este un preparat de vara, foarte aromat si pe placul inpatimitilor de peste.
Orezul cu creveti la Wok este un preparat usor, gustos si foarte satios.
Dorada umpluta in crusta de sare si lamaie trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, gustoasa si, cu siguranta, pe placul dvs.