Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Tocana de ficat de miel este un preparat plin de vitamine, indicat mai ales persoanelor cu anemie de fier.
Tocana de maruntaie de miel este un preparat foarte gustos pe acre macar o data trebuie sa il incercati.
Reteta de sarmale batranesti nu poate lipsi din retetarul nici unei gospodine deoarece sunt delicioase.
Sarmale in foi de varza sunt specifice sarbatorilor de iarna cand varza murata este cea mai buna.
Sarmale in foi de vita sunt apetisante si gustoase, mai ales daca in momentul servirii se adauga in farfurie o lingura cu iaurt.
Budinca de varza cu tocatura de soia este un preparat de post foarte gustos.
Casoleta vegetariana este o mancare de post plina de vitamine si foarte gustoasa.
Ciupercile a la grecque sunt foarte gustoase, mai ales daca adaugati peste umplutura si putin cascaval ras.
Ciupercile cu sos de rosii este o mancare foarte gustoasa si satioasa, preferata de multi mai ales in perioada postului.
Ghiveciul de iarna este un preparat foarte gustos si plin de vitamine, perfect pentru perioada postului.