Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Tocana de ficat de miel

Tocana de ficat de miel este un preparat plin de vitamine, indicat mai ales persoanelor cu anemie de fier.

30 min
4 servings

Tocana de maruntaie de miel

Tocana de maruntaie de miel este un preparat foarte gustos pe acre macar o data trebuie sa il incercati.

30 min
4 servings

Sarmale batranesti-varianta 2

Reteta de sarmale batranesti nu poate lipsi din retetarul nici unei gospodine deoarece sunt delicioase.

30 min
4 servings

Sarmale in foi de varza- varianta 2

Sarmale in foi de varza sunt specifice sarbatorilor de iarna cand varza murata este cea mai buna.

30 min
4 servings

Sarmale in foi de vita- varianta 2

Sarmale in foi de vita sunt apetisante si gustoase, mai ales daca in momentul servirii se adauga in farfurie o lingura cu iaurt.

30 min
4 servings

Budinca de varza cu tocatura de soia

Budinca de varza cu tocatura de soia este un preparat de post foarte gustos.

30 min
4 servings

Casoleta vegetariana

Casoleta vegetariana este o mancare de post plina de vitamine si foarte gustoasa.

30 min
4 servings

Ciuperci a la grecque

Ciupercile a la grecque sunt foarte gustoase, mai ales daca adaugati peste umplutura si putin cascaval ras.

30 min
4 servings

Ciuperci cu sos de rosii

Ciupercile cu sos de rosii este o mancare foarte gustoasa si satioasa, preferata de multi mai ales in perioada postului.

30 min
4 servings

Ghiveci de iarna-varianta 2

Ghiveciul de iarna este un preparat foarte gustos si plin de vitamine, perfect pentru perioada postului.

30 min
4 servings