Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Crap a la matelotte este o reteta minunata, aromata si foarte gustoasa.
Papricasul de crap este foarte bun si apetisant, perfect in zilele cu dezlegare la peste.
Pestele cu legume de iarna este o mancare perfecta in zilele de lasat de sec din postul Craciunului.
Plachia de peste este o mancare pescareasca foarte apreciata si apetisanta.
Ragout de crap salau sau somn este o delicatesa culinara foarte gustoasa.
Rasolul de stiuca este o mancare racoritoare si apetisanta, plina de vitamine si gustoasa.
Sarmalele de peste este o mancare pescareasca, specific Deltei si care se poate prepara cu orice fel de peste fara oase.
Scrumbiile cu sos a la grec sunt foarte gustoase, aromate si pline de vitamine, perfecte in zilele cu dezlegare la peste.
Somnul cu garnitura de raci este un preparat delicios de vara, aromat si foarte apetisant.
Somonul cu tarhon este un preparat foarte apetisant si gustos.