Patiserie

Retete pentru produse de patiserie

Cele mai noi Retete

Aluat fraged cu branza de vaci

Aluatul fraged cu branza de vaci este un aluat care se foloseste la prepararea placintelor cu crema sau cu fructe.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu cartofi

Aluatul fraged cu cartofi este folosit mai ales la prepararea aperitivelor dulci sau sarate, oferind acestora o textura noua si aromata.

30 min
4 servings

Aluat fraged de post

Aluatul fraged de post se foloseste foarte mult in perioadele de post cand dorim sa preparam ceva dulce si gustos.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu iaurt

Aluatul fraged cu iaurt este foarte gustos si aromat, fiind perfect pentru cornurile cu diferite umpluturi.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu smantana

Aluatul fraged cu smantana este un aluat numai bun la placintele cu umpluturi.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu praf de copt si iaurt

Aluatul fraged cu praf de copt si iaurt se prepara foaret usor, iar preparatele din acesta sunt mult mai fragede a doua zi.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu praf de copt

Aluatul fraged cu praf de copt este un aluat simplu si rapid, pe care il puteti pastra la congelator.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu rom

Aluatul fraged cu rom este un aluat aromat si gustos, care se foloseste la tartele si placintele cu fructe.

30 min
4 servings

Aluat frantuzesc-foitaj

Aluatul frantuzesc este un aluat neutru care se poate folosi atat la deserturi dulci cat si la aperitive sarate.

30 min
4 servings

Aluat pentru coltunasi

Aluatul pentru coltunasi este un aluat rapid si foarte usor de preparat, asemanator celui pentru taitei.

30 min
4 servings