Retete pentru produse de patiserie
Checul marmorat este reteta unui desert foaret bun si aromat, perfect chiar si la mesele festive.
Pandispanul cu nuci trebuie sa il incercati pentru ca este foarte bun si gustos.
Pandispanul cu stafide este desertul cel mai des intalnit de sarbatori.
Cornurile cu gem de portocale sunt delicioase calde cu o cana de ceai dar sunt bune si reci.
Merele in foitaj sunt foarte gustoase, iar daca le stropiti si cu putin sos de vanilie in momentul servirii, aroma devine mult mai intensa.
Rulourile cu frisca sunt foarte bune, ele fiind desertul preferat al copiilor.
Strudelul cu branza este numai buna la desert dar si la micul dejun alaturi de un pahar cu lapte.
Trigoanele cu nuci trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate, bune atat la micul dejun cat si la gustare.
Prajitura sfaramata este delicioasa si foarte aromata, pe care o puteti servi atat calda cat si rece, la desert sau la micul dejun.
Rulourile cu urda sunt delicioase calde sau reci, la micul dejun sau la gustare.