Retete pentru placinte
Aluatul cu lapte pentru placinta trebuie sa il incercati pentru ca este usor de preparat dar fraged si usor de intins.
Aluatul cu bors pentru placinta este fragde si usor de preparat, si pe care il puteti folosi si la prepararea cornurilor.
Aluatul cu apa minerala pentru placinta este usor de preparat, economic si pe gustul tuturor.
Aluatul fraged pentru placinta este gustos si aromat si il puteti folosi chiar si la strudelurile cu fructe.
Aluatul cu iaurt pentru placinta este fraged si gustos si, il puteti folosi si la tarte sau strudeluri.
Placinta cu carne este foarte gustoasa si aromata, mai ales daca o serviti rece, a doua zi, la micul dejun.
Placinta cu carne este gustarea perfecta atunci cand doriti sa serviti ceva bun, gustos si satios, in acelasi timp.
Placinta cu carne o puteti servi la felul principal sau la gustare, oricum ar fi ea este delicioasa si foarte gustoasa.
Placinta cu ciuperci este o placinta aperitiv foarte gustoasa si aromata, numai buna in acele zile cand doriti ceva gustos si satios.
Placinta cu somon este o gustare de vara foarte aromata si usor de preparat, fiind mai aromata daca o tineti la rece si o serviti a doua zi.