Tortul de ciocolata este un desert special recomandat mai ales impatimitilor de dulce si mai ales, de ciocolata.
In momentele cand doriti sa preparati un tort cu care sa impresionati, acest tort delicios nu face decat sa va indulceasca prin aroma si aspectul lui.
Blatul de tort cu migdale este punctul de plecare pentru multe torturi aromate cu care va puteti incanta invitatii. Aroma fina a migdalelor face combinatia buna cu ciocolata si cu frisca.
Tortul din albus cu nuca sau alune este un desert aromat, delicios care poate fi preparat de ocazia cu care doriti sa il preparati. Delicios si gustos, tortul din albus cu nuca sau alune merita sa il preparati.
Folosind acest blat de tort cu fructe veti obtine un tort aromat, gustos si foarte delicios.
Tortul cu crema de cacao este un tort special acre este in topul preferintelor acelora care sunt pasionati de ciocolata.
Tortul cu crema de cacao este cel mai indragit tort datorita aromei si gustului . Pentru impatimitii de ciocolata cu siguranta nu exista un desert mai delicios.
Glazura de albus este o glazura rapida cu aroma de lamaie. Pentru schimbarea aromei se poate inlocui sucul de lamaie cu suc de portocale.
Glazura de zahar este o glazura rapida care are avantajul ca necestita numai doua ingrediente care de obicei nu lipsesc din casa nimanui.
Glazura de cafea este glazura ideala pentru torturi sau prajituri de genul tiramisu sau chiar si pentru eclere. Trebuie numai sa avem mare grija deoarece glazura se intareste repede.