Glazura de ciocolata este un deliciu pentru toata lumea. Folosind aceasta glazura valoartea desertului preparat creste vazand cu ochii.
Glazura de rom este o glazura simpla, rapida si econoama cu care puteti decora fursecuri sau alte deserturi uscate.
Glazura de portocale ne aduce aminte de vremurile copilariei cand mancam cu totii prajituri aromatizate cu coaja rasa de portocala.
Crema de ciocolata ofera deserturilor o aroma deliciosa si foarte buna. Folosind crema de ciocolata pentru umplerea blaturilor simple puteti obtine un tort delicios pentru orice ocazie speciala.
Crema de portocale este o crema delicioasa care da un gust aparte prajiturilor si torturilor. Folosita pentru umplerea unui blat simplu de vanilie, crema de portocale da un gust aparte foarte gustos.
Preparand aceasta crema de lamaie pentru tort, veti obtine un desert racoritor care va da un plus de aroma blaturilor.
Crema bunicii este un preparat care se poate servi ca desert de sine statator sau se poate folosi la umplerea prajiturilor si al tartelor dulci.
Crema de portocale cu miere pentru tort este o crema delicioasa care se poate foosi cu succes si la umplerea torturilor si prajiturilor dietetice.
Crema de tort de nuca si miere de albine este o crema delicioasa pe care o puteti folosi pentru umplerea torturilor si prajiturilor pufoasa. Crema de tort de nuca si miere de albine este o crema dietetica delicioasa.
Crema de zahar ars este un desert specific anotimpului rece dar el poate fi savurat si vara, direct din frigider.