Reteta de pastravi cu migdale este o reteta sofisticata, eleganta si apetisanta care in acelasi timp are grija si de sanatatea dumneavoastra.Pastravul cu migdale poate o solutie pentru zilele de dezlegare la peste din post.
O tarta specifica italienilor poate innobila si masa dumneavoastra de Paste.Este delicioasa iar aspectul ei rumen este imbietor.
Pelmenii (colţunaşi cu carne) sînt unul dintre cele mai preferate feluri de mîncare din Rusia.Sunt deliciosi calzi dar gustul lor se accentueaza daca sunt consumati reci.
Colaceii grcesti sunt preparati cu o zi inainte de pasti, ei fiind impartiti celor care vin in vizita in ziua de Paste.Crecii considera sfant acest colace de aceea el se poate gasi acum in bucatariile multor tari.
Cozonacul este o prăjitură tradiţională românească şi bulgărească (kozunak), fiind în mod tradiţional gătită de Paşte şi Crăciun.Cozonacul pe etaje este o reteta relativ usor de preparat dar delicioasa datorita umpluturii.
Aceasta reteta de cozonac delicios cu mac si alune trebuie sa o incercati macar o data.Nimic pe lume nu se compare cu aroma care se raspandeste in casa in momentul coacerii si cu zambetul celor dragi care asteapta sa se coaca!
Un desert special pentru o zi speciala alaturi de familie sau de ce nu pentru o zi de sarbatoare.Aspectul minunat al acestei coronite va incanta pe toata lumea!
Pasca cu ciocolata ca sora mai mica pentru pasca cu branza, este un alt deliciu al meselor de Paste. Pasca cu ciocolata s-a nascut din dorinta de diversificare si de imbogatire a masei de Paste.
Pasca cu stafide este o reteta specifica pastelui.Avantajul acestei retete este ca nu dureaza mult prepararea ei datorita blatului care este facut din biscuiti.
Prajitura cu pere este ideala in zilele cand doriti ceva dulce sau de ce nu in zilele de sarbatoare.Partea buna este ca avand branza in compozitie aceasta prajitura poate fi preparata chiar si cu 3 zile inaine de a fi consumata.