Reteta de rulouri cu sunca si cascaval poate fi servita la masa de Craciun sau de ce nu la un pranz in familie.Poti inlocui carnea de posc cu cea de pui sau de vita.Gustul lor delicios nu se va schimba.
O reteta delicioasa pentru o masa cu multi invitati. Aceasta reteta de terina este aperitivul perfect pentru mesele cu multi invitati.
Puteti prepara aceasta reteta de drob in foietaj nu numai cu ocazia sarbatorilor de Paste.Este o reteta clasica pentru o masa alaturi de cei dragi.Carnea tocata amestec poate fi inlocuita cu cea de curcan pentru un gust deosebit.
Aceasta reteta de bors de miel este ideala pentru cei carora nu le plac orgnele de miel.Bineinteles ca puteti inlocui carnea de miel cu orice fel de carne doriti dar carnea de miel are savoarea ei speciala mai ales daca o serviti in ziua de Paste.
O ciorba delicioasa pentru un pranz care sa va readuca la viata.Datorita legumelor pe care le contine veti avea si un plus de energie.Daca doriti puteti prepara perisoarele si din care de pui sau curcan.Gustul va fi la fel de bun!
Supa de legume este un deliciu de care te poti bucura la orice ora din zi, fiind recomandata pentru o buna digestie, mai ales seara. In supa de legume se pot adauga orice fel de legume,in functie de legumele pe care le avem la indemana in casa.
Incercati reteta de cotlete aromatizata daca doriti sa aveti pe masa de Paste un gust exotic de miel.Gustul cepei caramelizate va cuceri!
Pentru cei traditionisti, friptura de miel la cuptor trebuie sa fie pe masa de Paste.Incercati aceasta reteta de pulpa de miel cu rozmarin pentru o aroma orientala desavarsita.
Reteta de muschi de miel este un deliciu pentru masa de Paste.Si nu numai..O puteti prepara si pentru un pranz in familie.De asemenea puteti folosi in loc de muchi de miel , muschi de vita sau de porc.
Pentru cei carora mielul in ziua de Paste nu le cade bine deloc aceasta reteta delicioasa este o varianta ideala.Gustul puternic aromat va va cuceri de prima inghititura.