Reteta de perisoare gratinate cu siguranta se va afla in topul preferintelor dumneavoastra datorita faptului ca se prepara usor si nu este nevoie de nici o prajeala.
Tiramisu la pahar este desertul ideal daca se anunta invitati in ultimul moment.Puteti sa il faceti si cu o zi inainte, astfel ca aromele sa fie cat mai intense si gustul cat mai placut.
Pentru o cina rapida si gustoasa reteta de ciuperci cu sos de smantana este exact ceea ce aveti nevoie.Gustul ei delicios va face ca aceasta reteta sa fie printre preferatele dumneavoastra.
Reteta de ciupercute in sos tomat o puteti prepara la mesele cand se anunta invitati in ultimul moment, dar totusi doriti sa le oferiti o cina delicioasa si satioasa.
Ciorba de burta este mancare traditional romaneasca ce ne incanta de fiecare data, dar daca se adauga carne afumata gustul si aromele devin mult mai ispititoare.
O supă cremă deosebită de toate celelalte. Poate nu la fel de arătoasă ca altele, însă specială ca gust şi prezenţă.Daca nu se adauga carnea de pui ea poate fi o delicioasa supa de post.
Aceastbors de legume cu perisoare este foarte potrivit pentru zilele geroase de iarnă.Pentru un gust ceva mai exotic puteti aromatiza borsul cu seminte de chimen si putin ghimbir ras.
Ciorba desomon este un preparat exotic si gustos.Aceasta ciorba este indicat sa o o preparam atunci cand dispunem de peste proaspat, acesta fiind unul dintre produsele cele mai sanatoase. Ciorba de somon poate fi servita atat rece, cat si calda.
Bucătăria slovacă este bogată in preparate pe bază de carne din porc, vită şi pui.De aceea pana si placinta are carne in compozitie.Dar daca ne gandim la placinta ca la un aperitiv sinu ca la un desert atunci totul ia o alta intorsatura.
Ce poate fi mai delicios decat o ceasca de cafea? Cu siguranta, o prajitura in care regasesti atat aroma cafelei cat si gustul nucilor macinate. Acest desert excelent se prepara usor, rapid si este cu siguranta irezistibil.