Intermezzo din struguri si grappa este un desert racoritor pe placul tuturor.Trebuie sa incercati si dvs intermezzo din struguri si grappa deoarece este foarte delicios.
Sorbetul de kiwi este digestivul de care aveti nevoie dupa o masa copioasa in familie. De asemenea sorbetul de kiwi este delicios in zilele calduroase in loc de inghetata.
Sorbetul din fructe de padure are o aroma pe care nu o veti uita usor. Indiferent de ce fructe de padule folositi gustul sorbetului ramane la fel de delicios.
Combinarea cu seminte de mac cu sorbetul de pepene confera sorbetului un gust deosebit si surprinzator.
In zilele caniculare de vara sau dupa o masa copioasa un sorbet de afine si zmeura este tot ce va trebuie ca sa va revigorati.
Conceput ca desert, sorbetul de telina si morcovi poate fi propus ca intermezzo intre doua feluri de mancare. Datorita gustului nu foarte dulce, e foarte placut pe timpul verii.
Sorbetul de lamaie este cel mai racoritor sorbet. Are un gust acrisor racoritor ca cu sigurata va va placea si dvs.
Sorbetul de dovleac este printre putinele tipuri de sorbeturi care se poate servi si ca gustare racoritoare de dupa-masa.
Sorbetul de capsuni este unul din cele mai aromate si mai delicioase sorbeturi. Aroma delicioasa de capsuni face de neuitat aceste desert delicios.
Sorbetul din fructe rosii are are o aroma care ne aduce aminte de placintele bunicii. Aroma dulce-acrisoara a fructelor de padure face din acest sorbet un desert delicios.