Gogosile cu cirese si coniac sunt alegerea potrivita pentru o gustare sau de ce nu pentru micul dejun.Sunt delicioase atat calde cat si reci datorita arome de cirese cu coniac.
Papanasii parfumati trebuie sa ii incercati si dvs.Aroma delicata data de branza ricotta in combinatie cu fisticul confera un deliciu de neuitat.
Aceasta reteta de aluat pentru tarte este reteta originala, de baza, ea putand fi oricand imbunatatita prin adaugarea multor ingrediente pentru aromatizare.
Fursecurile simple si delicioase sunt desertul sau gustarea portivita, atunci cand doriti ceva dulce dar nu aveti prea mult timp la dispozitie.Marele avantaj al acestor fursecuri este ca se pastreaza 3-4 zile si sunt pe zi ce trece mai delicioase.
Crema de patiserie este ideala pentru umplerea profiterolurilor, gogoselelor, tarteletelor sau a rulourilor. Pentru obtinerea unui preparat mai moale, incorporeaza in crema rece 500 ml de frisca.
Avand o consistenta usoara si catifelata crema englezeasca este perfecta pentru a fi servita cu spuma de ciocolata, fiind o baza ideala si pentru obtinerea inghetatelor.Poti schimba reteta de baza, inlocuin vanilia cu scortisoara sau poti adauga o lingura
Sorbetul de fragi si mere are un gust dulce-acrisor pe care in apreciaza toate lumea. Sorbetul este digestivul ideal in zilele caniculare de vara.
Sorbetul de struguri si smochine este atat un desert proaspat, usor si racoritor cat si un digestiv delicios dupa o masa copioasa.
Sorbetul de piersici este foaret racoritor si revigorant. Are o aroma delicata si fina pe care daca o veti savura nu o veti uita prea usor.
Sorbetul de capsuni cu tofu are o aroma fina si delicata. Aroma sorbetului de capsuni ofera o senzatie racoritoare perfecta in zilele caniculare de vara.