Retete de sosuri
Sosul de hrean cu sfecla rosie este un sos aromat foarte parfumat si gustos. Este un sos care nu poate lipsi de masa atunci cand aveti invitati pe care doriti sa ii surprindeti.
Sosul romanesc din legume este un sos rapid, delicios si aromat care se poate folosi atat ca sos in friptura cat si ca garnitura alaturi de un gratar delicios.
Pentru mesele la care doriti sa serviti peste trebuie sa preparati si un sos delicios cu care sa va surprindeti invitatii. Aceste sos pentru peste este aromat si foarte gustos.
Sosul pentru legume ofera legumelor crude sau natur o aroma pe care cu siguranta o veti indragi si pe vacre nu o veti uita. Acest sos se poate servi si ca dresing la salatele de radacinoase.
Sosul olandez se numara printre sosurile de baza din toate bucatariile lumii. Se potriveste de minune cu preparatele din peste si il poti aromatiza dupa plac cu ierburile preferate.
Sosul cu pesmet este un sos rapid, foarte aromat care ofera un plus de aroma si gust legumelor natur.
Sosul de ciuperci cu vin este un preparat delicios care face ca preparatele de pui sa fie mult mai aromate si mai apetisante.
Sosul de rosii cu smantana este un sos aromat care se serveste alaturi de chiftelute sau paste, oferind un plus de gust si aroma.
Mujeiul de usturoi este un preparat care nu poate lipsi de la preparatele din peste sau alaturi de carne fiarta.
Mujdeiul de usturoi cu smantana este un sos delicios, recomandat mai ales la preparatele pe baza de peste.