Retete de sosuri
Sosul de ceapa este un preparat usor de facut, care poate fi folosit pentru a da savoare unor mancaruri din carne sau pentru a fi turnat peste legume.
Sosul de marar desi pare greu de preparat este un sos rapid acre poate oferi un plus de aroma si gust preparatului dvs
Sosul scordolea este un sos delicios care se serveste la preparatele pe baza de peste sau fructe de mare.
Sosul de sardele cu mustar este un sos aperitiv care se serveste ca umplutra la ouale fierte, sau alaturi de legume crude.
Sosul de oua este un sos delicios care se foloseste ca dressing la foarte multe salate de legume.
Sosul de usturoi cu oua este un sos acrisor care se serveste cu precadere la fripturile de pui. Acest sos se poate pastra la frigider maxim 2 zile.
Sosul de ulei este baza unor sosuri deosebite. Prin simpla adaugare a unor condimente precum chilli, boabe de piper verde sau sos de soia se pot obtine sosuri speciale.
Sosul de smantana este un sos rapid care ofera un plus de gust si aroma legumelor proaspete sau natur.
Budincile care nu au aroma de fructe nu sunt bune decat daca se servest alaturi de putin sos de fragi. Simplu de preparat este delicios si foarte aromat.
Sosul de rom este un sos delicios care se poate servi atat cu budincile dulci cat si alaturi de fructe sau inghetata.