Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Bors cu carne de vacuta trebuie sa il incercati deoarece este foarte aromat, gustos si satios.
Borsul de dovlecei umpluti este un bors moldovenesc autentic, pe care merita sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Borsul cu carne de gaina este un bors taranesc delicios si satios, care, cu siguranta, va va aduce aminte de anii copilariei.
Borsul cu carne de gaina se prepara in multe feluri, acest mod de a-l preparat este specific Ardealului.
Borsul cu carne de miel este un bors specific sarbatorilor de Paste, dar pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti ocazia.
Borsul din cap de miel este un bors aromat si foarte gustos, la mare cautare in ziua de Paste, fiind un preparat nelipsit.
Borsul cu carne de porc este un bors satios si aromat, pe care il puteti prepara atat iarna, cat si in anotimpul cald.
Borsul cu carne de porc afumata este un bors aromat, foarte gustos si satios,perfect in orice ocazie.
Borsul cu carne de porc si tarhon este un bors specific iernii, atunci cand nu se gasesc multe legume proaspete, si la care putem folosi cu succes zarzavatul facut in casa.
Borsul cu carne de pui si fasole verde este mult mai aromat si gustos daca puteti folosi pasare de curte.