Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Ciorba de burta - reteta boiereasca este reteta de succes pentru o ciorba cu cate ii puteti surprinde in mod placut pe cei dragi.
Ciorba de cartofi acrita cu zer este o ciorba ardeleneasca pe care o puteti prepara in zilele in care doriti o mancare usoara plina de viamine.
Ciorba macelareasca este o ciorba plina de carne , pe care o puteti prepara iarna cand nu sunt pe piata multe legume proaspete si va puteti folosi de zarzavatul din camara.
Ciorba de carne cu fasole si tarhon este o ciorba aromata si gustoasa, pe care merita sa o incercati si dvs!
Ciorba de fasole verde cu sos de ou este o ciorba ardeleneasca foarte satioasa si pina de vitamine, care se prepara mai ales toamna.
Ciorba de legume cu carnati este o ciorba la care puteti folosi carnati picanti sau dulci, in functie de preferinta.
Ciorba de legume cu piept afumat este o ciorba apetisanta, aromata si foarte gustoasa.
Ciorba de potroace este o ciorba acra si aromata, perfecta dupa o noapte nedormita.
Ciorba de potroace este o ciorba pe care o puteti prepara fara acritura, fiind un din ciorbele preferate de copii.
Ciorba de peste este ciorba preferata de pescari, find o ciorba aromata si satioasa.