Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Borsul din maruntaie de pasare trebuie sa il incercati si dvs deoarece este satios, aromat si apetisant!
Borsul cu perisoare este un bors foarte gustos si aromat, fiind un preparat foarte indragit de copii.
Sunt multe retete de bors de peste. Noi va oferim reteta rapida pentru un bors de peste aromat, gustos si satios.
Borsul de sfecla cu carne este un bors oltenesc foarte gustos si aromat , pe care merita sa il incercati.
Zupa ardeleneasca este un bors aromat, care se preparara mai ales iarna deoarece are un continut caloric ridicat si este foarte satioasa.
Ciorba cu carnati afumati este o ciorba rapida, pe care o puteti prepara ori de cate ori doriri sa preparati o ciorba deosebita cu care sa ii surprindeti pe cei dargi.
Ciorba cu carne afumata si fasole boabe este o ciorba cunoscuta de toata lumea, avand o aroma deosebita si un gust apetisant!
Ciorba de carne afumata cu tarhon este o ciorba aromata si delicioasa, pecare o puteti servi atat calda cat si rece.
Ciorba cu carne de berbec este o ciorba care se prepara mai ales in zonele de munte, fiind foarte satioasa si plina de vitamine.
Ciorba de burta este o ciorba care se prepara mai ales in zilele de mahmureala deoarece este acra si satioasa.