Retete pentru aperitive
Cosuletele cu pastrav si legume sunt de mare efect, ele avand marele avantaj ca umplutura poate fi de fiecare data alta, indiferent ca e dulce sau sarata.
Toba de porc este un preparat traditional de Craciun, care nu poate lipsi indiferent ca aveti invitati sau nu.
Sangeretele este o delicatesa de porc specifica Craciunului, pe acre trebuie sa o incercati deoarece este aromata si foarte gustoasa.
Jambonul de porc este un aperitiv delicios, aromat pe care il putem servi ca atare sau il putem folosi la prepararea multor feluri de mancare.
Kaizerul este o specialitate de porc pe care trebuie sa o incercati sa o preparati si dvs deoarece este gustoasa si foarte aromata.
Carnatii proaspeti sunt un preparat traditional de Craciun care nu poate lipsi. Carnatii pot fi numai de porc sau pot avea in compozitie si carne de vita sau oaie.
Sunculita fiarta in bere este reteta perfecta pentru un preparat delicios si aromat pe care il puteti servi atat ca aperitiv cat si ca friptura.
Caltabosul este foarte gustos si de nelipsit de pe masa de Craciun fiind un preparat delicios si gustos.
Carnatii banateni desi sunt picanti sunt foarte gustosi, ei fiind deliciosi atat in mancare cat si ca friptura.
Sufleul de dovlecei este reteta ideala pentru o gustare pe fuga sau pentru un pranz delicios dar plin de vitamine.