Retete pentru aperitive
Caltabosul cu orez sau crupe de mei este un aperitiv specific Craciunului, foarte gustos siaromat.
Chiftelele sunt foarte gustoase, ele fiind la fel de bune calde sau reci, simple sau cu sos, avand avantajul ca se pot prepara din orice fel de carne.
Parjoalele este un preparat pe care il puteti servi cald ca fel principal si rece ca aperitiv.
Cartofii umpluti cu branza sarata este un preparat care poate fi servit atat ca fel pricipal cat si ca aperitiv.
Crochetele de cartofi este preparatul perfect, pe care il puteti servi rece ca aperitiv sau cald cu sos, ca fel principal.
Guliile pane sunt aromate si gustoase, in acelasi timp, ele fiind bune mai mult reci.
Tocineii sunt foarte gustosi, mai ales daca sunt serviti reci, cand aromele sunt complete.
Pateul din carne de iepure este un aperitiv vanatoresc foarte gustos si usor de preparat.
Rulourile cu pastrav afumat trebuie sa le incercati deoarece nu numai ca sunt foarte gustoase dar sunt si sanatoase.
Pasta de sardele cu oua este delicioasa, aromata, perfecta ca aperiv in zilele caniculare de vara.