Retete pentru aperitive
Chiftelele din fasole boabe sunt perfecte in perioada de post sau cand doriti un preparat diferit si gustos in acelasi timp.
Chiftelele din soia granule si legume este o sulotie rapida de post pentru o mancare satioasa si aromat.Chiftelele din soia granule si legume le puteti servi simple reci sau calde, sau puteti prepara un delicios sos de rosii.
Chiftelele din varza alba sunt perfecte in zilele de vara, daca le serviti reci.
Chiftelele de zarzavat sunt perfecte in perioada de post si pot fi servite calde sau reci.
Fasolea facaluita este un aperitiv de post, care este mai aromat si gustos daca este servit rece.
Morcovii de iarna este o reteta delicioasa post pentru o gustare rapida si energizanta.
Taiteii cu nuci sunt deliciosi atat la micul dejun cat si ca gustare de dupa-amiaza.
Chiftelele de legume cu tocatura de soia este un preparat de post, aromat si foarte gustos.
Carnatii macelaresti sunt de nelipsit de pe masa oricarui gospodar in ziua de Craciun.
Carnatii proaspeti este un aperitiv specific sarbatorilor de Craciun, mai ales in gospodariile unde se sacrifica animalele.