Retete pentru aperitive
Ouale umplute cu ficatei sunt acele aperitive delicioase, care nu lipsesc niciodata de la mesele festive, si sunt foarte gustoase si satioase.
Pasta de jumari este un aperitiv taranesc, foarte intalnit chiar si azi in zonele de munte.
Pogacii cu jumari de porc se servesc ca gustare alaturi de un pahar de tuica sau bere.
Carnatii preparati in casa se pregatesc mai ales in preajma Craciunului si sunt deliciosi.
Chisca este un produs foarte aromat, specific sarbatorilor de Craciun.
Coltunasii cu carne sunt foarte buni, inidferent ca ii serviti ca el principal sau mic dejun.
Drobul de miel in prapur este un preparat delicios, care nu poate lipsi de pe masa de Paste.
Piftia de porc este un aperitiv specific iernii, care nu poate lipsi de pe masa de Craciun.
Parjoalele moldovenesti sunt perfecte pentru un mic dejun satios si gustos, iar parjoalele sunt la fel de bune calde sau reci.
Crompi cu ou si smantana este un aperitiv delicios, numai bun pentru micul dejun.