Retete pentru aperitive
Bulzul in ceramica este un aperitiv taranesc, foarte bun si gutos, pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la felul principal de la pranz.
Carnatii de casa cu branza si mamaliguta este o mancare traditionala, taraneasca clasica, foarte satioasa si gustoasa, in acelasi timp.
Cascavalul pane este un preparat foarte aromat si gutos, fiind la fel de bun micul dejun in sandvis, cat si la pranz cu garnitura si salata.
Ouale in malai este un preparat foarte bun, pe care il puteti servi chiar si rece, pentru ca are un efect revigorant puternic.
Papra moldoveneasca trebuie sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa, satioasa si usor de preparat.
Puriceii boieresti este un preparat gustos si satios, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, la micul dejun sau la pranz.
Tocinul etse un fel de budinca taraneasca de cartofi, satioasa, economica si usor de preparat.
Caltabosii nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun, fiind foarte apreciati si gustosi.
Jambonul fiert in vin este un aperitiv delicios si aromat, mai ales daca il si afumati putin.
Racitura este un aperitiv de iarna, usor de preparat si pe gustul tuturor. daca doriti puteti prepara racitura din carne si tacam de curcan pentru un preparat complet dietetic.