Retete pentru aperitive
Saratelele cu branza sunt nemaipomenite pentru cocteil sau gustari usoare si se pot pastra cateva zile in stare perfecta, fara a-si schimba gustul, intr-un ambalaj ermetic.
Traditionalul ceai de la ora 5 nu ar fi complet fara aceste scones proaspat coapte. Ele se mananca ca baza pentru unt, frisca sau dulceata.
Turtitele de peste in stil thailandez sunt numai bune la micul dejun dar si la felul principal, fiind foarte aromate si gustoase.
"Empanadas" sunt pateuri cu carne, branza, legume, populare in America Latina si in sudul Europei. Denumirea vine de la verbul "empanar", care inseamna a rula sau a imbraca in paine.
Clatitele delicioase de vara sunt un desert gustos si racoritor pe care il puteti savura alaturi de o cana de lapte batut rece.
Aceasta reteta de rosii gratinate trebuie sa o incercati pentru ca etse delicioasa, aromata si, cu siguranta, pe placul tuturor.
Visinele confiate sunt delicioase, atat la prepararea si decorarea deserturilor cat si servite simple.
Vinetele in stil napoletan sunt numai bune in dietele si in curele de slabire.
Fritata cu ciuperci si dovleac este o omleta delicioasa si foarte buna, mai ales dimineata, la micul dejun.
Aceste fire de omleta sunt delicioase la micul dejun alaturi de rosii si masline. Daca doriti puteti adauga in compozitie spanac tocat, pentru un plus de gust.