Retete pentru aperitive
Vinetele aromate sunt foarte gustoase si se pot servi atat calde cat si reci , mai ales in zilele de post.
Supa de pere este o supa aperitiv de fructe, aromata si foarte gustoasa, pe care o puteti servi la micul dejun, gustare sau chiar si la desert.
Cartofii taranesti cu carne tocata este un preprat foarte gustos si satios pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Dovleacul umplut este un preparat de toamna, foarte gustos si aromat.
Branza ca la Salaj este un aperitiv traditinoal din Ardeal, pe care il puteti prepara in cantitate mai mare si pastra la congelator timp indelungat.
Chiftelele cu branza sunt especifice zonei Ardealulul, fiind delicioase si foarte gustoase.
Chisca este un preparat specific Ardealului pe care gospodinele il prepara numai de Craciun.
Fasolea sleita este un preparat traditional din Ardeal, foarte gustoasa, mai ales in zilele de post.
Palanet cu branza si ceapa este un preparat specific Ardealului, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, si a carei umplutura poate diferi.
Toba de Predeal este de nelipsit de pe masa de Craciun, fiind un deliciu culinar desavarsit.