Retete pentru aperitive
Aceste caise aperitiv trebuie sa le incercati fie ca gustare fie ca desert pentru ca sunt delicioase.
Clatitele cu dulceata sunt delicioase si pe placul tuturor.
Crochetele cu unt si marar sunt atat de gustoase incat le puteti servi atat la micul dejun cat si la cina. Mararul il puteti inlocui cu fulgi de migdale, chimen sau susan.
Galustile cu prune sunt delicioase, iar servite reci cu smantana devin si mai gustoase.
Pogacelele sunt numai bune la micul dejun alaturi de o ceasca de cafea.
Saratelele simple trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase si chiar mai fragede a doua zi.
Pirostele cu somon sunt delicioase si satioase, ele fiind la fel de bune atat la micul dejun cat si la gustare.
Plicurile din foietaj cu piure de mere si martipan trebuie sa le incercati in zilele speciale din viata dvs, pentru ca sunt delicioase, gustoase si usor de preparat.
Fursecurile cu unt de arahide si gem sunt atat de gustoase, incat se termina imediat. Pentru a varia reteta puteti folosi de fiecare data alt fel de gem.
Rulourile de pui cu prune este un preparat pe care il puteti servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal.