Retete pentru aperitive
Rulada cu spanac este foarte buna si gustoasa. Servita la micul dejun sau ca aperitiv la mesele festive, rulada cu spanac va fi in centrul atentiei.
Rulada cu sunca trebuie sa o incercati pentru ca la micul dejun este un adevarat rasfat culinar!
Rulada fara oua este reteta de succes pentru o rulada rapida, gustoasa, si pe placul tuturor.
Clatite cu dulceata la cuptor sunt delicioase dar pentru o aroma deplina serviti-le cu frisca si cu o cupa de inghetata de fructe de padure!
Conopida pane se prepara, de regula, cu ou. Acesta reteta va ofera varianta de post, astfel in acele zile va puteti bucura de gustul si aroma conopidei pane.
Tozzetti este un preparat dulce italienesc, specific din Lazio, si care se prepara mai ales de Craciun insotiti de un pahar de vin.
Mini cupcakes cu ganache de ciocolata trebuie sa le incercati pentru ca, desi suna complicat, reteta este simpla, iar rezultatele sunt pe masura.
Rulourile cu somon si branza de vaci se prepara usor si sunt delicioase. Aceste rulouri sunt apreciate la mesele in familie, dar ele se pot servi si la micul dejun, pentru o portie de sanatate.
Crevetii in stil provensal sunt foarte gustosi, si ii puteti servi fara nici o problema chiar si la cina.
Aperitivele cu somon afumat sunt perfecte la petrecerile cu multi invitati, avand avantajul ca se prepara usor, repede si sunt delicoase.