Retete pentru aperitive
Budinca de macaroane o puteti prepara si fara acea foaie de aluat, dar trebuie presarat pesmet in tava.
Budinca de paine este delicioasa si foarte aromata, fiind buna atat calda cat si rece, atat ca desert cat si la gustare.
Budinca de malai cu ciuperci trebuie sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa si aromata.
Budinca din branza de vaci este un preparat pe care il puteti servi simplu la gustare, si pudrat cu zahar, la desert.
Budinca din branza de vaci trebuie sa o incercati pentru ca se prepara usor dar este delicioasa si foaret aromata.
Budinca de parmezan este un aperitiv dulce, gustos si pe placul tuturor.
Budinca de creier este un aperitiv cu care ii veti surprinde pe cei dragi, pentru ca textura fina a creierului in combinatie cu ouale si untul creeaza un preparat unic.
Budinca de creier cu sos de ciuperci este un aperitiv pe care il puteti incerca cand sunteti in criza de idei.
Budinca de carne de pasare cu sos de ciuperci trebuie sa o incercati pentru ca este usor de preparat si pe placul tuturor.
Budinca de sunca sau branza este perfecta pentru mesele de la sfarsitul saptamanii.