Retete pentru deserturi
Spuma de ciocolata cu compot este un desert racoritor de vara, foarte aromat si usor de preparat.
Biscuitii cu branza si salvie sunt foarte crocati si, aromatizarea lor cu salvie nu face decat ca aroma sa fie mai intensa.
Similari fursecurilor din aluat nisipos, dar mai usori si mai sfaramiciosi, acesti biscuiti spritati sunt perfect la ceai sau cafea. Puteti sa ii serviti impreuna cu deserturi cum ar fi spumele, inghetatele sau salatele de fructe.
Imbracata in mereng elegant,inghetata la cuptor-Baked Alaska este senzationala pentru petreceri. Exteriorul fierbinte ascunde un miez inghetat si fructat, pe un blat de pandipan de ciocolata sau de vanilie.
Macul adauga o aroma deosebita oricarui aliment. In compozitia biscuitilor cu mac, se combina macul cu lamaia din aluat pentru o aroma intensa deosebita.
Spiralele cu ciocolata si portocale sunt de fapt niste biscuiti spiralati foarte aromati si gustosi, pe care i puteti pastra la frigider in recipiente etans pana la o saptamana.
Alfajores sunt niste biscuiti deliciosi traditionali in America de Sud, existand pentru fiecare tara o reteta usor diferita.
Biscuitii cu mereng si ciocolata sunt o varianta mai fantezista a biscuitilor obisnuiti, foarte buni si gustosi.
Acesti biscuiti rulati sunt excelenti alaturi de inghetata, sorbet sau spume. De asemenea ii puteti servi simpli sau alaturi de cafeaua preferata.
Aceasta crema de lamaie ofera torturilor si prajiturilor la care o veti folosi, o aroma intensa, unica si racoritoare.