Retete pentru deserturi
Biscuitii scotieni se folosesc ca tartine atat pentru aperitivele dulci cat si pentru cele sarate.
Acesta crema de lamaie trebuie sa o incercati ori de cate ori doriti un desert aromat si gustos.
Aceasta crema pentru prajituri este punctul forte al unor torturi si prajituri delicioase.
Crema de castane cu coniac este o crema desert foarte dulce si aromata, pe care trebuie sa o incercati daca aveti ocazia.
Biscuitii cu portocale si merisoare sunt delciiossi, si daca ii tineti peste noapte la rece, ei devin mai fragezi si mai aromati.
Biscuitii din aluat nisipos sunt fragezi si gustosi, pe placul tuturor, mai ales al copiilor.
Cantuccini sunt de fapt niste biscuiti tari, gustosi, care imbina aroma de portocale cu cea de alune prajite. Traditional, acestia se servesc la ceai sau cafea.
Turtitele de iarna nu doar ca sunt aromate dar cu siguranta sunt pe placul tuturor.
Fursecurile Fulgi de nea sunt specifice sarbatorilor de iarna, iar in compozitia lor puteti adauga scortisoara pentru un gust festiv.
Crema caramel este un desert delicios si gustos, pe care il puteti servi cu o cupa de inghetata sau cu fructe de padure proaspete.