Retete pentru deserturi
Fursecurile fara ou sunt foarte usor de preparat, iar copiii vor fi cu siguranta nerabdatori sa va ajute.
Pricomigdalele sunt fara doar si poate, desrturile copilariei noastre si ori de cate ori, macar asa, putem retrai acele vremiri.
Lebkuchen este un desert nemtesc care se prepara mai ales de Craciun, cu diferite arome si decoruri.
Biscuitii Trio de ciocolata se pregatesc repede. in mai putin de o ora de cand v-ati gandit sa le faceti, va veti rasfata cu acest desert, alaturi de o ceasca de cafea, ceai sau un pahar cu lapte.
Fursecurile de Anglesey sunt fursecuri duble din aluat dulce, sfaramicios, lipite intre ele cu un start subtire de dulceata si pudrate cu zahar.
Crema de fructe de padure si portocale trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, dulce si gustoasa.
Crema zabaglione este un desert foarte bun si aromat, numai bun cand doriti un desert unic si original.
Savoiardi sunt acele piscoturi dulci si aromate care se folosesc la prepararea prajiturii Tiramisu.
Biscuitii Anzac trebuie sa ii incercati pentru ca sunt foarte buni si aromati, dulci si pe placul tuturor.
Biscuitii florentini trebuie sa ii incercati pentru ca sunt deliciosi si aromati, pe care ii puteti servi alaturi de o cana cu ceai.