Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Puiul cu ciuperci este o mancare de vara care se poate consuma si rece, fiind de asemenea un preparat dietetic si gustos.
Mancarea de pui cu mazare este delicioasa si satioasa, cu putine calorii. Bogata in proteine, glucide, vitamine si saruri minerale, mai ales substante azotoase, mazarea este o leguma ieftina si usor de gatit.
Tocana de pui este cu siguranta o mancare foarte des intalnita in bucatariile tuturor. Optional se pot adauga mai multe legume, astfel aroma si gustul tocanitei este mereu usor diferit.
Puiul inabusit cu ciuperci este un prepara pe care il puteti oricand face folosind ciuperci albe proaspete sau din conserva.
Reteta de pui cu orez nu trebuie sa lipseasca din retetarul niciunei gospodine. Servit rece sau cald puiul cu orez este un preparat care se prepara rapid din putine ingrediente.
Cum carnea de pui este una usoara si stim ca vara nu te incanta in mod deosebit mancarurile grase si grele, iti recomandamo reteta gustoasa pentru mancare de pui cu vinete.
Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat dar de mare efect culinar.
Puiul vanatoresc este un preparat cu mare cautare atat la noi cat si in alte tari precum Italia sau Franta, datorita aromei delicate foarte delicioase.
Ficateii de pui cu ciuperci este reteta extrem de simpla si de la indemana tuturor, gustoasa si consistenta.
Puiul umplut este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste sau de Craciun. Dar acest pui umplut se poate servi si la cinele in familie sau alaturi de prieteni, insotit de diferite sosuri.