Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Prepararea crapului inabusit este un deliciu culinar desavarsit.
Ghiveciul cu crap este un preparat delicios, foarte sanatos prin combinarea pestelui cu multe legume.
Aceasta reteta de crap marinat o puteti prepara si pentru a conserva pestele pentru iarna.Crapul marinat se serveste sumplu sau in diverse salate.
Reteta de salau rasol poate fi preparata si cu alt tip de peste care are carne alba , dar salaul are un gust special.
Salau cu ciuperci o mancare de peste deosebita si un alt mod prin care poti prepara o friptura de peste. Nu este usor de gatit si necesita foarte multe ingrediente, insa gustul este pe masura. Salau cu ciuperci este ideal atunci cand vrei sa faci o impres
Stiuca rasol este cel mai dietetic mod posibil in care puteti prepara pestele.Stiuca rasol se consuma in maxim 24 ore de la preparare.
Stiuca cu sos alb si capere este un preparat delicios pe care il puteti imbunatati prin adaugarea la final, in momentul servirii, o lamaie stoarsa peste tot pestele.
Stiuca fiarta in vin cu ciuperci este un preparat aromat pe care il puteti servi atat cald cat si rece, fiind un fel principal ideal in zilele caniculare de vara.
Stiuca umpluta este un rafinament gastronomic, este un fel de mancare care poate face deliciul unei mese cu prietenii sau familia. Stiuca are o carne foarte buna daca sti sa o prepari cum trebuie.
Morunul rasol este un preparat delicios cu care va veti impresiona invitatii. Morunul rasol pe langa faptul ca este delicios este un preparat dietetic.