Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Sarmalele batranesti sunt delicioase si foarte aromate, de nelipsit la mesele festive in familie.
Sarmalele din carne de curcan sunt foarte gustoase si dietetice, fiind preferatele copiilor si de cei care tin regim.
Sarmalele din carne in amestec sunt delicoase si au o aroma aparte pe care nu o veti uita prea usor.
Sarmalele din carne in amestec in foi de varza sunt delicioase, aromate si foarte apetisante.Merita sa le incercati!
Sarmalele din carne de miel este un preparat cu o aroma intensa pe care le puteti prepara cu ocazia sarbatorilor de paste.
Sarmalele din carne de oaie sunt de nelipsit de pe mesele musulmanilor in zile festive.
Sarmalele din carne de porc cu afumatura sunt acele sarmale aromate si gustoase pe care le regasim pe masa de Craciun.
Sarmalele din crupe de porumb se prepara mai ales in Bucovina, ele fiind mai grase si mai satioase.
Sarmalele cu hribi sunt perfecte pentru zilele de post de peste an.
Sarmalele din orez cu hribi uscati si legume sunt perfecte in perioada postului, avand o aroma si un gust delicat.