Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Sarmale batranesti

Sarmalele batranesti sunt delicioase si foarte aromate, de nelipsit la mesele festive in familie.

30 min
4 servings

Sarmale din carne de curcan

Sarmalele din carne de curcan sunt foarte gustoase si dietetice, fiind preferatele copiilor si de cei care tin regim.

30 min
4 servings

Sarmale din carne in amestec

Sarmalele din carne in amestec sunt delicoase si au o aroma aparte pe care nu o veti uita prea usor.

30 min
4 servings

Sarmale din carne in amestec in foi de varza

Sarmalele din carne in amestec in foi de varza sunt delicioase, aromate si foarte apetisante.Merita sa le incercati!

30 min
4 servings

Sarmale din carne de miel

Sarmalele din carne de miel este un preparat cu o aroma intensa pe care le puteti prepara cu ocazia sarbatorilor de paste.

30 min
4 servings

Sarmale din carne de oaie

Sarmalele din carne de oaie sunt de nelipsit de pe mesele musulmanilor in zile festive.

30 min
4 servings

Sarmale din carne de porc cu afumatura

Sarmalele din carne de porc cu afumatura sunt acele sarmale aromate si gustoase pe care le regasim pe masa de Craciun.

30 min
4 servings

Sarmale din crupe de porumb

Sarmalele din crupe de porumb se prepara mai ales in Bucovina, ele fiind mai grase si mai satioase.

30 min
4 servings

Sarmale cu hribi

Sarmalele cu hribi sunt perfecte pentru zilele de post de peste an.

30 min
4 servings

Sarmale din orez cu hribi uscati si legume

Sarmalele din orez cu hribi uscati si legume sunt perfecte in perioada postului, avand o aroma si un gust delicat.

30 min
4 servings