Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Sarmalele in foi de stevie trebuie sa le incercati deoarece sunt delicioase si apetisante.
Sarmalele cu orez si jumari proaspete sunt satioase si aromate perfecte in zilele geroase de iarna.
Sarmalele din orez cu nuci si stafide sunt sarmale de post aromate si foarte gustoase.
Sarmalele cu orez si legume calite sunt sarmalele de post pe care le poti servi atat calde cat si reci.
Sarmalele de post cu aroma de menta sunt aromate, delicioase si foarte usor de preparat, fiind perfecte reci in zilele caniculare de vara.
Sarmalele de post din orez si ciuperci sunt acele sarmale de post care ne duc cu gandul la copilaria la tara.
Sarmalele de post in foi de varza sunt delicioase, satioase si economice, ele necesitand putine ingrediente.
Sarmalele de urda cu marar sunt sarmale dietetice foarte satioase si aromate.
Pestele copt in cuptor este un preparat delicios,perfect pentru un fel principal foarte gustos.
Pestele cu masline este o mancare foarte gustoasa si aromata, pe care o puteti servi atat la pranz cat si la cina.