Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pastravul umplut cu legume este o mancare aromata si gustoasa, perfecta in post in zilele cu dezlegare la peste.
Pastravii rasol trebuie sa ii preparati si dvs pentru ca este mancarea perfecta in zilele caniculare de vara.
Pestele bun ca la Giurgiu este un preparat foarte gustos pe care trebuie sa il incercati, in zilele cu dezlegare la peste.
Pestele cu struguri este un preparat dulce, gustos, aromat si foarte uspr de preparat, fiind o mancare perfecta in zielle caniculare de vara.
Pestele la cuptor, in sos de vin si smantana este un preparat cu care puteti oricand sa ii surprinzi pe cei dragi.
Pestele oriental nu numai ca se prepara usor dar este un prepara gustos si apetisant.
Sufleul de salau este un preparat dietetic, indicat mai ales celor care sufera de diabet.
Orezul cu fructe de mare este un preparat de vara, foarte bun si sanatos.
Aripioarele de pasare in vin trebuie sa le incercati pentru ca se prepara usor si sunt foarte gustoase.
Acest deliciu de pasare este un preparat aromat, gustos si apetisant, perfect in zilele de vara.