Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Piept de pui invelit in sunca- varianta 2

Pieptul de pui invelit in sunca este un preparat foarte aromat si usor de preparat, fiind la fel de bun cald sau rece.

30 min
4 servings

Pui cu legume- varianta 2

Puiul cu legume este o mancare de vara, racoritoare si energizanta, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.

30 min
4 servings

Pui cu susan si legume

Puiul cu susan si legume trebuie sa il incercati pentru ca este foarte gustos si aromat, mai ales daca il serviti rece in zilele caniculare de vara.

30 min
4 servings

Pui cu visine si cartofi noi- varianta 2

Puiul cu visine si cartofi noi se poate prepara si cu carne de vita, iar pentru un gust mai acrisor folositi visine, iar pentru un gust dulce folositi cirese.

30 min
4 servings

Pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie

Pulpele de pui cu fasole si ceapa rosie sunt foarte aromate si gustoase, mai ales daca doriti sa impresionati.

30 min
4 servings

Ragout de pui

Ragout de pui este de fapt o tocanita foarte aromata si usor de preparat pe care merita sa o incercati.

30 min
4 servings

Tigaie picanta- varianta 2

Tigaia picanta este un preparat usor de pregatit, rapid si, cu siguranta, vei rezolva problema unei mese pentru musafiri neasteptati.

30 min
4 servings

Tocanita de pui cu legume- varianta 2

Tocanita de pui cu legume este cea mai aromata tocanita de vara, satioasa, aromata si foarte usor de preparat.

30 min
4 servings

Bait

Pentru fragezirea carnii de vanat baitul este solutia cea mai buna si eficienta.

30 min
4 servings

Crap cu masline

Crapul cu masline este un preparat foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, in zilele de vara.

30 min
4 servings