Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pieptul de pui invelit in sunca este un preparat foarte aromat si usor de preparat, fiind la fel de bun cald sau rece.
Puiul cu legume este o mancare de vara, racoritoare si energizanta, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Puiul cu susan si legume trebuie sa il incercati pentru ca este foarte gustos si aromat, mai ales daca il serviti rece in zilele caniculare de vara.
Puiul cu visine si cartofi noi se poate prepara si cu carne de vita, iar pentru un gust mai acrisor folositi visine, iar pentru un gust dulce folositi cirese.
Pulpele de pui cu fasole si ceapa rosie sunt foarte aromate si gustoase, mai ales daca doriti sa impresionati.
Ragout de pui este de fapt o tocanita foarte aromata si usor de preparat pe care merita sa o incercati.
Tigaia picanta este un preparat usor de pregatit, rapid si, cu siguranta, vei rezolva problema unei mese pentru musafiri neasteptati.
Tocanita de pui cu legume este cea mai aromata tocanita de vara, satioasa, aromata si foarte usor de preparat.
Pentru fragezirea carnii de vanat baitul este solutia cea mai buna si eficienta.
Crapul cu masline este un preparat foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, in zilele de vara.