Retete pentru produse de panificatie
Cozonacul cu nuca este foarte aromat si gustos, el aflandu-se in topul preferintelor in materie de cozonaci.
Checul cu lamaie si mac este un chec aromat, pe care il puteti folosi si ca plat pentru un tort aromat dar totusi putin acrisor.
Briosele cu cocolata sunt un desert aromat, delicios, pe care il puteti glazura cum doriti dvs. sau il puteti servi ca atare.
Briosele cu gem se servesc reci cand se aromatizeaza mai bine, iar gemul poate fi de orice fel, cu conditia sa fie dulce.
Painea cu masline este un preparat aromat, pe care il puteti servi atat ca aperitiv cat si alaturi de feluri principale de mancare.
Chiflele de cartofi sunt foarte gustoase si aromate, fiind ideale langa un fel principal precum ostropel sau tocanita.
Cozonacul cu mac este un desert specific sarbatorilor de iarna pe care il puteti imbunatati adaugand stafide, rahat sau nuci.
Guguluful cu cacao este un desert foarte indragit de cei mici pentru ca etse foarte aromat si are o forma foarte atractiva.
Painea de casa este o delicatesa intalnita din ce in ce mai rar, dar este delicioasa si foarte aromata.
Cozonacul cu umplutura de mac este un desert aromat specific sarbatorilor de iarna, care nu poate lipsi de pe masa de Craciun,